Vamos! - Reisverslag uit Leusden, Nederland van Jolien Nienkemper - WaarBenJij.nu Vamos! - Reisverslag uit Leusden, Nederland van Jolien Nienkemper - WaarBenJij.nu

Vamos!

Door: Jolien

Blijf op de hoogte en volg Jolien

14 Oktober 2018 | Nederland, Leusden

Hola!

Daar ben ik weer :). Dit keer ga ik jullie voor een half jaartje meenemen op reis door Zuid-Amerika! Morgenochtend om 07:00 vertrekt het vliegtuig en na een kleine tussenstop in Lissabon, zal ik 's avonds (voor jullie 's nachts) aankomen in Rio de Janeiro, Brazilië. Ik ben erg benieuwd wat dit land, en de rest van het continent, mij te bieden heeft en of het ook echt zo mooi en geweldig is als iedereen zegt. We zullen het zien! Ik ga jullie op de hoogte houden :D. En mocht je daar nou geen zin in hebben, dan meld je je maar weer af voor de mailinglijst.

Tot over zes maandjes!
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 14 Oktober 2018 - 08:21

Lia Timmer:

Heel veel plezier!! Pas goed op jezelf!

• 14 Oktober 2018 - 08:43

Panda:

Hola amigaaaaa!!

Que emoción!! Falta muy poco..
    Lo pasarás excelente en el continente más bello del mundo! Tendrás experiencias hermosas con gente de todas partes. No olvides de sacar muchas fotos y mandármelas.
    Espero que después de tu viaje hablaras muy bien el español y podamos hablar juntas:)
    Si tienes problemas, puedes llamar ‘Amanda on demand’ y te ayudaré a traducir, es gratuito!

Me hubiera gustado ir contigo ... pero desafortunadamente no es así. Visitarás mi país y tal vez mi familia, eso es muy especial!

Disfruta a lo máximo y no piensas en Holanda (bueno, un poco..)!
    Te deseo un muy buen viaje!

Un abrazo muy grande,

Nicole:

Trots op jou Jojo!! Geniet van alles! X

• 15 Oktober 2018 - 06:53

Sanne:

JOEEE nu al zin in je verhalen! Heel veel plezier joliboli! X